Autor: 021.rs

Novi Sad
22.06.2017.
20:22 > 20:25
Šesti regionalni Sajam omladinskog turizma - Youth Fair 2017, koji će biti održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 3. i 4. jula, neposredno pred Egzit, sprema još jedno spektakularno izdanje muzičkog programa - Get EXITed.
  • E

    23.06.2017 11:34
    moj
    E moj dečko da živiš na Limanu već 40 i kusur godina, znao bi da je Liman sve ali nikako mirno i sigurno naselje kao što je nekad bio. I to mislim za Liman 1, 2, 3, 4.
    U mom dvorištu (Liman 3) gde smo se kao deca igrali po ceo dan, sad po ceo dan sede dileri, uveče pijani klinci (sa svojim "devojčicama") koji pevaju navijačke pesme, pesme Cece, Lukasa........, lome flaše, pale, lome drveće..........i to gotovo svaki dan, a ne samo vikendom.
    Ujutro kao ratna zona, đubreta, stakla po celom dvorištu.
    Zove se uveče policija jer niko ne može da spava, i taj put ih oteraju, sledeći dan se ti isti vrate.
    U moje tinejdžersko vreme se zbog takvih stvari završalo u policijskoj stanici sa par šamara, zvanje roditelja, i prijavom, a sad samo razlaz.
  • pedja

    23.06.2017 11:31
    @iskoristite okolnost

    Ko si ti da odlucuje gde cu ja ziveti ?
  • Limanac

    23.06.2017 10:34
    @iskoristite okolnost
    Kažeš, na Limanu se može spokojnije živeti nego u centru?
    Davno je spokoj napustio Novi Sad.
  • iskoristite okolnost

    23.06.2017 10:01
    Lepo ali ne za sve@ u svakom civilizovanom velikom gradu ili metropoli, u centru grada niko ne stanuje. Centar im nije stambena zona, vec poslovna: New York 5th Avenue, London Regent streey, Roma via Corso itd.... Ako ipak imate nekretninu u centru, blagosloveni ste, jer veoma je lako to prodati ili izdati kao poslovni prostor, a za taj novac mozete ziveti spokojnije na Limanu ili npr Begeču ako vam je bas do tisine.
  • Lepo ali ne za sve

    23.06.2017 09:39
    Zvuči zanimljivo. Ali grad bi trebalo da od para zarađenih od svih tih manifestacija plati obeštećenje stanarima centra, ili da uži i širi centar iseli i pretvori u poslovnu i oazu zabave, buke i onog što uz to ide. Graditi svoju zaradu na grbači nekih svojih sugrađana liči na kolonizaciju, robovlasništvo i slične ružne socijalne odnose.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna